Marks

ZEISS AntiFog set

Sprej protiv zamagljivanja naočala.

Sigurna i dugotrajna zaštita od zamagljivanja naočala – traje čak do 72 sata. Set je prikladan za korekcijske, sunčane i sportske naočale (naočale za plivanje, ronjenje, skijanje), zaštitne naočale, sve vrste vizira, dalekozora i slično. Osigurajte si jasan vid dok kuhate, bavite se sportom te tijekom cijele zime u različitim situacijama. Zaštita traje do 72 sata, odnosno do idućeg čišćenja naočala.

U setu uz sprej dolazi i krpica.

ZEISS sprej za čišćenje naočala

Praktičan paket za čišćenje naočala sadrži sprej za čišćenje Zeiss 30 ml i krpicu od mikrovlakana. Komplet za čišćenje se može koristiti i za druge proizvode poput dalekozora, leća fotoaparata, zaslona i slično. Komplet je vrlo kompaktan i možete ga uvijek nositi sa sobom. Sprej nije abrazivan tako da ne utječe na premaze na lećama (poput UV filtera, antirefleksivnog sloja i slično).

ZEISS vlažne maramice

Vrlo učinkovite vlažne maramice za čišćenje naočala, dalekozora, telefona, tableta, …

Maramice ne sadrže agresivne sastojke i alkohol. U paketu je 30 maramica. 

 

ZEISS Goggles

Posebno razvijen za alpske zimske sportove, ZEISS naočale za snijeg učinkovito štite vaše oči od snijega, kiše i vjetra, kao i posebno akutnog UV-A i UV-B zračenja u visokim planinskim regijama. Patentirani dizajn povećava nosivost, udobnost i povećava vidno polje. Uživajte u modernoj zaštiti i odličnoj vidljivosti – u svim vremenskim uvjetima.

ZEISS kolekcija naočala za snijeg nudi niz različitih naočala dostupnih u 3 dizajna, a svi proizvedeni u Italiji:

  • Cilindričan – Moderne i dizajnirane prema najnovijim modnim trendovima, a jedan od benefita je da se u njih može ugraditi leća s vašom dioptrijom.
  • Izmjenjivi – 2 leće kojima možete kreirati svoj stil skijaških naočala, a koje ćete i dalje moći nositi u svim vremenskim uvjetima.
  • Junior – Sigurnost i udobnost razvijena za najmlađe ljubitelje snježnih padina.