Marks

i.Profiler® plus

iProfiler®plus vam ne daje samo bolji nalaz, već vam omogućuje pristup optimiziranom individualiziranom rješenju leće sa i.Scription tehnologijom za opušteniji vid, oštrije boje i kontraste, kao i poboljšan noćni vid. i.Scription tehnologija uključuje inovativan patentirani algoritam koji kombinira subjektivne vrijednosti sa i.Profiler plus aberrometra i očne valne fronte za izračun individualiziranog nalaza do 1/100 dioptrije – posebno za situacije slabijeg osvjetljenja!

Visuphor 500

Subjektivna jedinica za refrakciju iz ZEISS-a kombinira uspostavljene procedure s inovativnim i intuitivnim korisničkim konceptom. Omogućuje korisniku da se usredotoči isključivo na interakcije pacijenata tokom kontrole vida. Kombinacija digitalnog foroptera, VISUPHOR® 500 i sistema grafikona oštrine vida VISUSCREEN 100/500 nudi interakciju između opsežnih testnih mogućnosti i brzo određivanje vrijednosti refrakcije.

i.Terminal® 2

Sa i.Terminal® 2, najnovijim ZEISS uređajem za centriranje, ugradbeni parametri se digitalno bilježe za naprednu prilagodbu naočalne leće. Ugradnja leće igra ključnu ulogu u maksimiziranju vizualne udobnosti, jer pogreške u postavljanju mogu uzrokovati gubitak performansi leće do 40%.

i.Terminal® 2 bilježi i izračunava pojedinačne parametre naših klijenata s klikom na tipku i preciznost od 0,1 mm što može rezultirati smanjenjem neprilagođavanja i opuštenim vidom.